‘Zeytin Ağacı’ dizisinin ikinci sezon çekimleri sürüyor

Geçmişin yüklerinden kurtularak özgürleşme mücadelesi veren 3 gencin hikayesi hem ülkemizde hem dünyada büyük ses getirdi.

Zeytin Ağacı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? İkinci sezon çekimleri heyecanla devam eden Zeytin Ağacı’nın üçüncü sezonu da çekilecek mi? Dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler bulunuyor? Dizi ilk olarak ne zaman ekranlarda oldu? Dizinin senaristi ve yönetmeni kim? Zeytin Ağacı dizsi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

‘Zeytin Ağacı’ dizisinin ikinci sezon çekimleri sürüyor

Dijital platformun iddialı isimlerinden Nefflix’in sevilen dizisi Zeytin Ağacı’nın ikinci sezon çekimleri son süray ve heyecanla devam ediyor. Geçmişin yüklerinden kurtularak özgürleşme mücadelesi veren 3 gencin hikayesi hem ülkemizde hem dünyada büyük ses getirdi. Tuba Büyüküstün, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu ve Fırat Tanış’ın rol aldığı dizinin yeni sezon çekimleri neşeli bir ortamda sürüyor. Çekimleri Ayvalık’ta devam eden dizinin ekibinin çalışma yorgunluğunu ve stresini attığı eğlenceli anlar sosyal medyada oldukça büyük ilgi gördü. 

Senarist; Nuran Evren Şit

3. sezonunun da devam etmesi planlanan Zeytin Ağacı dizisinin senaryosunu Nuran Evren Şit kaleme alıyor. OGM Pictures imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Erdem Tepegöz ve Burcu Alptekin oturuyor. Romantik dram türündeki dizinin ilk sezonu 50’şer dakikalık 8 bölüm halinde ekranlara gelmişti. İlk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde başlayan dizide çok yakın üç arkadaştan birinin hastalığının nüksetmesi üzerine yeni bir tedavi denemek üzere Ayvalık’a giderler. Burada üç arkadaşın yaşamında büyük değişiklikler olacaktır.

Tuba Büyüküstün kimdir?

5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul’da doğan oyuncunun annesi Kırım babası Giritlidir. İstanbul Özel Doğuş Okullarından ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı Bölümü mezunu olan güzel oyuncu Tomris Giritlioğlu’nun yönlendirmesiyle oyunculuğa başladı. İlk olarak 2003 yılında Kanal D’nin Sultan Makamı dizisi ile oyunculuğa başladı. Ardından birçok dizide, filmde, rol alan güzel oyuncu birçok ödülünde sahibi oldu. Kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak ile 2011-2017 yılları arasında evli kalan güzel oyuncu 2 çocuk annesidir. İsimleri Toprak ve Maya olan ikiz kızları bugün 11 yaşlarındadırlar. 

25-11-2023
Yorumlar