15 Eylül Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçları

15 Eylül Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçlarına göreYalı Çapkını'nı Kızılcık Şerbeti, MasterChef Türkiye All Star, Arka Sokaklar, Müge Anlı ile Tatlı Sert takip ediyor.

Haftanın son gününde dizilerinin  durumu nedir? Dizi özetlerinden listelere adını yazdırabilen var mı? Listelere  adını yazdıran ana haber bültenleri hangileri? MasterChef Türkiye All Star ve özeti listelere girebidi mi?  Daha fazlası ve merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

15 Eylül Cuma 2023 Reytingleri

15 Eylül Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçlarına göreYalı Çapkını ve Özetini Kızılcık Şerbeti ve Özetini MasterChef Türkiye All Star, Arka Sokaklar, Müge Anlı ile Tatlı Sert  ilk sıralarda bulunuyor. Listedeki diğer yapımlar  Fox Ana Haber, ATV Ana Haber, Ateş Kuşları ve Özeti, Esra Erol'da,  oldu.

Total İlk 10

Yalı Çapkını ve Özetini Kızılcık Şerbeti  izliyor. Ardından Arka Sokaklar, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Kızılcık Şerbeti Özeti, Esra Erol'da, ATV Ana Haber,  MasterChef Türkiye All Star ve  Ateş Kuşları takip ediyor. 

AB İlk 10

Yalı Çapkını'nı Kızılcık Şerbeti ve özeti izliyor. Ardından Yalı Çapkını özeti, MasterChef Türkiye All Star,  Müge Anlı İle Tatlı Sert, Fox Ana Haber, ATV Ana Haber,  Arka Sokaklar ve  Esra Erol'da  takip ediyor. 

ABC İlk 10

Yalı Çapkını'nı Kızılcık Şerbeti ve özeti izliyor. Ardından Yalı Çapkını özeti, Müge Anlı İle Tatlı Sert, MasterChef Türkiye All Star,   Fox Ana Haber,Ateş Kuşları, Esra Erol'da ve Arka Sokaklar  takip ediyor. 

Not:-Tiak tarafından  ilk 100 listesi yayınlanması yasak olup detaylar verilememektedir.

15-09-2023
Yorumlar