19 Eylül Salı 2023 reyting sonuçları

19 Eylül Salı 2023 reyting sonuçlarına göre MasterChef Türkiye All Star ve özet bölümünü, Yabani ve özeti, Ben BuCihana Sığmazam ve özeti, Fox Ana Haber izliyor.

Listede  MasterChef Türkiye All Star  ve özeti var mı? Listelere giren dizi ve özetleri hangileri oldu? Gündüz Kuşağı programlarının performansı ne? Yerli ve yabancı filmler listeler girebildiler mi?  Fox Ana Haber'den başka diğer ana haber bültenlerinden hangileri  listelere girdi? Reyting listeleri ve program analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar …

19 Eylül Salı 2023  reytingleri

19 Eylül Salı 2023  reyting sonuçlarına göre  MasterChef Türkiye All Star ve özet bölümünü,  Yabani ve özeti, Ben BuCihana Sığmazam ve özeti, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Show Ana Haber izliyor. Listelere giren diğer programlar Esra Erol'da, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Üç Kız Kardeş,  oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Yabani'yi MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Ben Bu Cihana Sığmazam, Esra Erol'da, Üç Kız Kardeş, Fox Ana Haber izliyor. Listedeki diğer programlar. Ben Bu Cihana Sığmazam özeti, Show Ana Haber, ATV Ana Haber oldu. 

AB İLK 10 PROGRAM

MasterChef Türkiye All Star'ı Ben Bu Cihana Sığmazam, Yabani, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Üç Kız Kardeş, Fox Ana Haber izliyor. Listedeki diğer programlar. Ben Bu Cihana Sığmazam özeti, Show Ana Haber, Kanal D Ana Haber ve  Hayatımın Neşesi oldu. 

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

MasterChef Türkiye All Star'ı  Yabani, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Ben Bu Cihana Sığmazam, Fox Ana Haber,  Üç Kız Kardeş izliyor. Listedeki diğer programlar. Yabani dizi özeti,   Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star özet ve Show Ana Haber oldu. 

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program listesini yayınlayamıyoruz.

19-09-2023
Yorumlar