2 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

2 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, Mahalleden Arkadaşlar oldu.

MasterChef Türkiye All Star nasıl bir performans sergiliyor? Zirvedeki programlar hangileri? Ana haber bültenleri nasıl bir durum sergiliyor? Ruhun Duymaz ve özeti listelere ismini yazdırabildi mi? Başka hangi film ve diziler listelerde yer alıyor? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz yazımızın. İşte detaylar….

2 Ekim Pazartesi 2023 Reytingleri

 İlk sıradaki MasterChef Türkiye All Star'ı Bambaşka Biri ve özeti, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer ve özeti, Safir ve özeti izliyor. 2 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star zeti, Mahalleden Arkadaşlar oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki   Müge Anlı İle Tatlı Sert'i Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star, Safir, Ömer,  Bambaşka Biri, Atv Ana Haber izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;  Safir  dizi özeti, Fox Ana Haber ve Mahalleden Arkadaşlar oldu.

1MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
2ESRA EROL'DAATV
3MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
4SAFIRATV
5OMERSTAR TV
6BAMBASKA BIRIFOX
7ATV ANA HABERATV
8SAFIR (OZET)ATV
9SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
10MAHALLEDEN ARKADASLAR (T.S)KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  MasterChef Türkiye All Star'ı  Ömer,  Bambaşka Biri, Fox Ana Haber, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Bambaşka Biri özeti ve Kanal D Ana Haber   izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Esra Erol'da, Ömer dizi özeti ve Mahalleden Arkadaşlar oldu.

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2OMERSTAR TV
3BAMBASKA BIRIFOX
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6BAMBASKA BIRI (OZET)FOX
7KANAL D ANA HABERKANAL D
8ESRA EROL'DAATV
9OMER (OZET)STAR TV
10MAHALLEDEN ARKADASLAR (T.S)KANAL D

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  MasterChef Türkiye All Star'ı  Ömer, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Bambaşka Biri,  Fox Ana Haber, Esra Erol'da ve Safir  izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;   Mahalleden Arkadaşlar, Bambaşka Biri özeti ve ATV Ana Haber oldu.

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2OMERSTAR TV
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4BAMBASKA BIRIFOX
5SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
6ESRA EROL'DAATV
7SAFIRATV
8MAHALLEDEN ARKADASLAR (T.S)KANAL D
9BAMBASKA BIRI (OZET)FOX
10ATV ANA HABERAT

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

02-10-2023
Yorumlar