21 Eylül Perşembe 2023 reyting sonuçları

21 Eylül Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Masterchef Türkiye All Star ve Dilek Taşı dizisi ilk iki sırayı paylaşıyor.

Zirvedeki programlar hangileri? Listelere giren diziler ve dizi özetleri hangileri? Ana haber bültenleri rekabetinde son durum nedir? Masterchef Türkiye All Star'ın performansı nasıl? Gündüz kuşağı programlarının durumu ne? Reytinglerle ve analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda..

21 Eylül Perşembe 2023 reytingleri

21 Eylül Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Aldatmak,  Masterchef Türkiye All Star ve Dilek Taşı dizisi ilk sıraları paylaşıyor. Hudutsuz Sevda,  Aldatmak Özeti,  Fox Ana Haber,   Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Kendi Düşen Ağlamaz,  Müge Anlı ile Tatlı Sert,  Esra Erol'da, Dilek Taşı dizi özeti  listelerde kendine yer bulan diğer yapımlar oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Aldatmak dizisini  Dilek Taşı dizisi,  Müge Anlı ile Tatlı Sert, Masterchef Türkiye All Star, Esra Erol'da,  Kendi Düşen Ağlamaz ve Fox Ana Haber izliyor. Aldatmak özeti, ATV Ana Haber  ve Dilek Taşı dizi özeti ilk 10'a  giren programlar oldu.  

AB İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Aldatmak, Dilek Taşı dizisi, Fox Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Kendi Düşen Ağlamaz  izliyor.  Hudutsuz Sevda, ATV Ana Haber,  Aldatmak özeti ve Show Ana Haber ilk 10'a  giren programlar oldu.  

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Masterchef Türkiye All Star'ı Dilek Taşı dizisi, Aldatmak, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fox Ana Haber, Esra Erol'da ve Kendi Düşen Ağlamaz izliyor. Dilek Taşı dizi özeti,   Aldatmak özeti ve Hudutsuz Sevda ilk 10'a  giren programlar oldu.  

Not :-Tiak kararı uyarınca ilk 10 listesini ve detaylarını veremiyoruz.

21-09-2023
Yorumlar