25 Eylül Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

25 Eylül Pazartesi 2023 Reytinglerine göre listedeki programlar; Fox Ana Haber, Atv Haber, KanalD Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star, Bizim Hoca Sıkıntı Yok oldu.

MasterChef Türkiye All Star nasıl bir performans sergiliyor? Zirvedeki programlar hangileri? Ana haber bültenleri nasıl bir durum sergiliyor? Ruhun Duymaz ve özeti listelere ismini yazdırabildi mi? Başka hangi film ve diziler listelerde yer alıyor? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz yazımızın. İşte detaylar….

25 Eylül Pazartesi 2023 Reytingleri

 İlk sıradaki MasterChef Türkiye All Star'ı Bambaşka Biri ve özeti, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer ve özeti, Safir ve özeti izliyor. 25 Eylül Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star, Bizim Hoca Sıkıntı Yok özeti oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  MasterChef Türkiye All Star'ı Safir,  Müge Anlı İle Tatlı Sert, Bambaşka Biri, Esra Erol'da,  Fox Ana Haber ve  Ömer izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;  Bambaşka Biri özeti,  Atv Ana Haber, Safir Özeti ve Bizim Hoca Sıkıntı Yok oldu.

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2SAFIRATV
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4BAMBASKA BIRIFOX
5ESRA EROL'DAATV
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7OMERSTAR TV
8ATV ANA HABERATV
9SAFIR (OZET)ATV
10BIZIM HOCA SIKINTI YOK (T.S)KANAL D

AB İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  MasterChef Türkiye All Star'ı Bambaşka Biri, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer, Safir ve Fox Ana Haber  izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;  Bambaşka Biri özeti, MasterChef Türkiye All Star özeti, Ömer Özeti ve  Kanal D Ana Haber oldu.

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2BAMBASKA BIRIFOX
3OMERSTAR TV
4SAFIRATV
5MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7BAMBASKA BIRI (OZET)FOX
8MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR OZETTV8
9OMER (OZET)STAR TV
10KANAL D ANA HABERKANAL D

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki  MasterChef Türkiye All Star'ı Bambaşka Biri, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer, Safir ve Fox Ana Haber  izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar;  Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star özeti, Ömer Özeti ve  Bambaşka Biri özeti oldu.

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2BAMBASKA BIRIFOX
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4OMERSTAR TV
5SAFIRATV
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7ESRA EROL'DAATV
8MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR OZETTV8
9OMER (OZET)STAR TV
10BAMBASKA BIRI (OZET)FOX

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

25-09-2023
Yorumlar