26 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçları

26 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Yalı Çapkını, Masterchef Türkiye All Star, Hudutsuz Sevda, Aldatmak, Fox ve Kanal D Ana Haber, Müge Anlı, Esra Erol'da ilk sıralarda

Zirvedeki programlar hangileri? Listelere giren diziler ve dizi özetleri hangileri? Ana haber bültenleri rekabetinde son durum nedir? Masterchef Türkiye All Star'ın performansı nasıl? Gündüz kuşağı programlarının durumu ne? Reytinglerle ve analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda..

26 Ekim Perşembe 2023 reytingleri

26 Ekim Perşembe 2023 reyting sonuçlarına göre Yalı Çapkını'nı Masterchef Türkiye All Star ve özeti ,  Hudutsuz Sevda ve özeti, Aldatmak ve Yalı Çapkını özeti ilk sıraları paylaşıyor. Fox Ana Haber,  Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Aldatmak dizi özeti  listelerde kendine yer bulan diğer yapımlar oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Yalı Çapkını'nı Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Hudutsuz Sevda, Yalı Çapkını özeti, Aldatmak izliyor. Fox Ana Haber, Atv Ana Haber,  Masterchef Türkiye All Star ve Aldatmak Özeti  ilk 10'a  giren programlar oldu. 

AB İLK 10 PROGRAM

Yalı Çapkını'nı  Masterchef Türkiye All Star, Aldatmak, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fox Ana Haber, Yalı Çapkını özeti izliyor.Hudutsuz Sevda, Show Ana Haber, Atv Ana Haber ve Aldatmak Özeti  ilk 10'a  giren programlar oldu.

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Yalı Çapkını'nı  Müge Anlı ile Tatlı Sert, Masterchef Türkiye All Star, Yalı Çapkını, Fox Ana Haber,  izliyor.Aldatmak, Esra Erol'da, Hudutsuz Sevda özeti ve Atv Ana Haber  ilk 10'a  giren programlar oldu.

Not :-Tiak kararı uyarınca ilk 10 listesini ve detaylarını veremiyoruz.

26-10-2023
Yorumlar