26 Eylül Salı 2023 reyting sonuçları

26 Eylül Salı 2023 reyting sonuçlarına göre MasterChef Türkiye All Star, Yabani ve özeti, Ben BuCihana Sığmazam ve özeti, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Show Ana Haber izliyor

Listede  MasterChef Türkiye All Star  ve özeti var mı? Listelere giren dizi ve özetleri hangileri oldu? Gündüz Kuşağı programlarının performansı ne? Yerli ve yabancı filmler listeler girebildiler mi?  Fox Ana Haber'den başka diğer ana haber bültenlerinden hangileri  listelere girdi? Reyting listeleri ve program analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar …

26 Eylül Salı 2023  reytingleri

26 Eylül Salı 2023  reyting sonuçlarına göre  MasterChef Türkiye All Star ve özet bölümünü,  Yabani ve özeti, Ben BuCihana Sığmazam ve özeti, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Show Ana Haber izliyor. Listelere giren diğer programlar Esra Erol'da, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Üç Kız Kardeş,  Mevlid Gecesi, Müjdemi İsterim   oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Yabani'yi Müge Anlı ile Tatlı Sert, MasterChef Türkiye All Star, Esra Erol'da, Ben Bu Cihana Sığmazam, Fox Ana Haber ve  Üç Kız Kardeş izliyor. Listedeki diğer programlar  Yabani dizi özeti, ATV Ana Haber, Mevlid Gecesi, Kanal D Ana Haber ve Show Ana Haber,  oldu. 

1YABANIFOX
2MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
3MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
4ESRA EROL'DAATV
5BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7UC KIZ KARDESKANAL D
8YABANI (OZET)FOX
9ATV ANA HABERATV
10MEVLID GECESITRT 1
11KANAL D ANA HABERKANAL D
12SHOW ANA HABERSHOW TV

AB İLK 10 PROGRAM

MasterChef Türkiye All Star'ı  Yabani, Müge Anlı ile Tatlı Sert,  Fox Ana Haber, Üç Kız Kardeş, Ben Bu Cihana Sığmazam izliyor. Listedeki diğer programlar. Müjdemi İsterim, MasterChef Türkiye All Star zeti, Mevlid Gecesi ve  Kanal D Ana Haber oldu. 

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2YABANIFOX
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5UC KIZ KARDESKANAL D
6BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
7MUJDEMI ISTERIM (T.S)SHOW TV
8MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR OZETTV8
9MEVLID GECESITRT 1
10KANAL D ANA HABERKANAL D

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Yabani'yi MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Fox Ana Haber, Ben Bu Cihana Sığmazam izliyor. Listedeki diğer programlar. Esra Erol'da, Yabani dizi özeti,   Üç Kız Kardeş, Müjdemi İsterim ve Mevlid Gecesi  oldu. 

1YABANIFOX
2MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
5BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
6ESRA EROL'DAATV
7YABANI (OZET)FOX
8UC KIZ KARDESKANAL D
9MUJDEMI ISTERIM (T.S)SHOW TV
10MEVLID GECESITRT 1

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program listesini yayınlayamıyoruz.

26-09-2023
Yorumlar