27 Ekim Cuma 2023 Reyting Sonuçları

27 Ekim Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçlarına göre Yalı Çapkını 'nı Kızılcık Şerbeti ve Özeti, MasterChef Türkiye All Star, Arka Sokaklar, Müge Anlı ile Tatlı Sert takip ediyor.

Haftanın son gününde dizilerinin  durumu nedir? Dizi özetlerinden listelere adını yazdırabilen var mı? Listelere  adını yazdıran ana haber bültenleri hangileri? MasterChef Türkiye All Star ve özeti listelere girebidi mi?  Daha fazlası ve merak ettikleriniz yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

27 Ekim Cuma 2023 Reytingleri

27 Ekim Ağustos Cuma 2023 Reyting Sonuçlarına göre Yalı Çapkını ve Özetini Kızılcık Şerbeti ve Özeti, MasterChef Türkiye All Star, Arka Sokaklar, Müge Anlı ile Tatlı Sert  takip ediyor. Listedeki diğer yapımlar  Fox Ana Haber,  Show Ana Haber, ATV Ana Haber, Esra Erol'da, Müstakbel Damat filmi oldu.

Total İlk 10

Yalı Çapkını'nı Kızılcık Şerbeti,  Müge Anlı İle Tatlı Sert,  Esra Erol'da, Kızılcık Şerbeti özeti ve Arka Sokaklar izliyor. Ardından Yalı Çapkını özeti, atv Ana Haber,  Fox Ana Haber,    ve MasterChef Türkiye All Star takip ediyor.

AB İlk 10

Kızılcık Şerbeti'ni Yalı Çapkını, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Kızılcık Şerbeti özeti, MasterChef Türkiye All Star, Müstakbel Damat izliyor. Ardından Fox Ana Haber,  Show Ana Haber,  Yalı Çapkını özeti ve Esra Erol'da takip ediyor.  

ABC İlk 10

Kızılcık Şerbeti'ni Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti özeti, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Kızılcık Şerbeti özeti, MasterChef Türkiye All Star,  Yalı Çapkını özeti izliyor. Ardından Fox Ana Haber,  Show Ana Haber, Esra Erol'da ve Arka Sokaklar takip ediyor. 

Not:-Tiak tarafından  ilk 100 listesi yayınlanması yasak olup detaylar verilememektedir.

27-10-2023
Yorumlar