3 Ekim Salı 2023 reyting sonuçları

3 Ekim Salı 2023 reytinglerine göre Manchester United-Galatasaray Uefa Karşılaşması'nı MasterChef Türkiye All Star, Aile, Yabani, Ben BuCihana Sığmazam, Fox Ana Haber izliyor.

Listede  MasterChef Türkiye All Star  ve özeti var mı? Listelere giren dizi ve özetleri hangileri oldu? Gündüz Kuşağı programlarının performansı ne? Yerli ve yabancı filmler listeler girebildiler mi?  Fox Ana Haber'den başka diğer ana haber bültenlerinden hangileri  listelere girdi? Reyting listeleri ve program analizleriyle ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda. İşte detaylar …

3 Ekim Salı 2023  reytingleri

3 Ekim Salı 2023  reyting sonuçlarına göre  Manchester United-Galatasaray Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması'nı MasterChef Türkiye All Star ve özet bölümü, Aile dizisi ve özeti,  Yabani ve özeti, Ben BuCihana Sığmazam ve özeti, Fox Ana Haber, Kanal D Ana Haber, ATV Ana Haber, Show Ana Haber izliyor. Listelere giren diğer programlar Esra Erol'da, Müge Anlı İle Tatlı Sert,    oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

 Yabani ve Esra Erol'dayı Manchester United-Galatasaray Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması'nı, Müge Anlı ile Tatlı Sert,  MasterChef Türkiye All Star, Fox Ana Haber izliyor. Listedeki diğer programlar; Yabani dizi özeti,  Ben Bu Cihana Sığmazam, ATV Ana Haber ve  Ben Bu Cihana Sığmazam özeti oldu   

1YABANIFOX
2ESRA EROL'DAATV
3MANCHESTER UNITED-GALATASARAY UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASITV8,5
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7YABANI (OZET)FOX
8BEN BU CIHANA SIGMAZAMATV
9ATV ANA HABERATV
10BEN BU CIHANA SIGMAZAM (OZET)ATV

AB İLK 10 PROGRAM

Manchester United-Galatasaray Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması'nı Yabani, MasterChef Türkiye All Star, Aile dizi özeti, Aile, Fox Ana Haber,  Müge Anlı ile Tatlı Sert izliyor. Listedeki diğer programlar; Yabani dizi özeti, Esra Erol'da  ve ATV Ana Haber oldu.

1MANCHESTER UNITED-GALATASARAY UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASITV8,5
2YABANIFOX
3MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
4AILE (OZET)SHOW TV
5AILESHOW TV
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
8YABANI (OZET)FOX
9ESRA EROL'DAATV
10ATV ANA HABERATV

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Manchester United-Galatasaray Uefa Şampiyonlar Ligi Karşılaşması'nı Yabani, MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı ile Tatlı Sert, Aile ve Esra Erol'da izliyor. Listedeki diğer programlar.Fox Ana Haber, Yabani dizi özeti,  Aile dizi özeti ve ATV Ana Haber oldu.

1MANCHESTER UNITED-GALATASARAY UEFA SAMPIYONLAR LIGI KARSILASMASITV8,5
2YABANIFOX
3MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5AILESHOW TV
6ESRA EROL'DAATV
7SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
8YABANI (OZET)FOX
9AILE (OZET)SHOW TV
10ATV ANA HABERATV

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının ayrıntılarını ve ilk 100 program listesini yayınlayamıyoruz.

03-10-2023
Yorumlar