30 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçları

İlk sıradaki MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer ve özeti'ni Safir ve özeti, Bambaşka Biri ve Alparslan Büyük Selçuklu izliyor.

MasterChef Türkiye All Star nasıl bir performans sergiliyor? Zirvedeki programlar hangileri? Ana haber bültenleri nasıl bir durum sergiliyor? Ömer ve özeti listelere ismini yazdırabildi mi? Başka hangi film ve diziler listelerde yer alıyor? Reytingler ve dizi analizleriyle ilgili merak ettikleriniz yazımızın. İşte detaylar….

30 Ekim Pazartesi 2023 Reytingleri

İlk sıradaki MasterChef Türkiye All Star, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer ve özeti'ni Safir ve özeti, Bambaşka Biri izliyor. 30 Ekim Pazartesi 2023 Reyting Sonuçlarına göre ilk 10'daki diğer programlar; Alparslan Büyük Selçuklu, Fox Ana Haber, Atv Ana Haber, Kanal D Ana Haber, Esra Erol'da, MasterChef Türkiye All Star Özeti oldu.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki Müge Anlı İle Tatlı Sert'i Ömer, MasterChef Türkiye All Star, Esra Erol'da, Safir ve  Alparslan Büyük Selçuklu izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; atv Ana Haber, Bambaşka Biri, Safir ve Ömer Dizi özeti oldu.

1MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
2OMERSTAR TV
3MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
4ESRA EROL'DAATV
5SAFIRATV
6ALPARSLAN BUYUK SELCUKLUTRT 1
7ATV ANA HABERATV
8BAMBASKA BIRIFOX
9SAFIR (OZET)ATV
10OMER (OZET)STAR TV

AB İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki MasterChef Türkiye All Star'ı Ömer, Alparslan Büyük Selçuklu, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Ömer Dizi özeti ve Fox Ana Haber izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Kanal D Ana Haber, Bambaşka Biri, MasterChef Türkiye All Star özeti ve Safir oldu. 

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2OMERSTAR TV
3ALPARSLAN BUYUK SELCUKLUTRT 1
4MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
5OMER (OZET)STAR TV
6SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
7KANAL D ANA HABERKANAL D
8BAMBASKA BIRIFOX
9MASTERCHEF TURKIYE ALL STAR OZETTV8
10SAFIRATV

20+ABC1 İLK 10 PROGRAM

Zirvedeki MasterChef Türkiye All Star'ı Ömer, Müge Anlı İle Tatlı Sert, Alparslan Büyük Selçuklu, Fox Ana Haber, Ömer Dizi özeti izliyor. Listeye adını yazdıran diğer yapımlar; Esra Erol'da, Safir ve Bambaşka Biri oldu. 

1MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV8
2OMERSTAR TV
3MUGE ANLI ILE TATLI SERTATV
4ALPARSLAN BUYUK SELCUKLUTRT 1
5SELCUK TEPELI ILE FOX ANA HABERFOX
6OMER (OZET)STAR TV
7ESRA EROL'DAATV
8SAFIRATV
9ATV ANA HABERATV
10BAMBASKA BIRIFOX

Not: -TİAK'ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarının detaylarını ve ilk 100 program sıralamasını yayınlayamıyoruz.

30-10-2023
Yorumlar