Adım Farah dizisinin yeni sezon ilk tanıtım filmi yayınlandı

Yapımını 03 Medya’nın üstlendiği Adım Farah dizisinin yeni sezon tanıtım filmi sosyal medyada oldukça ilgi gördü ve adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Adım Farah dizisi ilk defa ne zaman izleyici ile buluştu? Adım Farah dizisi ne zaman sezon finali yaptı? Dizinin başrol oyuncuları kim? Dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler bulunuyor? Yeni tanıtım filminde neler göze çarpıyor? Adım Farah dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

Adım Farah dizisinin yeni sezon ilk tanıtım filmi yayınlandı

Önceki sezon ilk olarak 1 Mart Çarşamba saat 20.oo’de izleyicilerine merhaba diyen Adım Farah dizisi yeni sezon için gün sayıyor. 31 Mayıs 2023 de sezon finali yaparak tatile çıkan Adım Farah dizisinin yeni sezon tanıtım filmi geldi. Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yer aldığı dizi çekimleri devam ediyor. Yapımını 03 Medya’nın üstlendiği Adım Farah dizisinin yeni sezon tanıtım filmi sosyal medyada oldukça ilgi gördü ve adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Yeni tanıtım filminden ipuçları

Bir hamam sahnesi ile başlayan fragmanda kadınlar ile beraber hamam keyfi yapan Farah’ın kafası karmakarışıktır. O adam senin katilin diyen iç sese karşı ne kadar durabileceği belli değildir. Deniz sahilinde beliren Tahir ve Farah’ın eski kocası işin içinden çıkılmaz hale dönüşen bir tablolar yumağıdır adeta. Tahir ile karşı karşıya gelen Farah’ın eski kocası ve çocuğunun babası acaba nasıl bir tavır sergileyeceklerdir? Yeni sezonda dizi nasıl bir seyir izleyecek şimdiden merak konusu oldu.

Adım Farah dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri

Geçen sezon ilginç kriminal hikayesi ile kendine ait bir izleyici kitlesi oluşturan Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; Demet Özdemir - Farah Erşadi, Engin Akyürek - Tahir Lekesiz, Feyyaz Duman - Behnam Azadi, Fırat Tanış - Mehmet Koşaner, Senan Kara - Vera Akıncı, Lale Başar - Perihan Koşaner, Oktay Çubuk - Kaan Akıncı, Mert Doğan - Bekir Akıncı, Derya Pınar Ak - Gönül Koşaner, Kemal Burak Alper – İlyas, Rastin Paknahad – Kerimşah, Mustafa Avkıran - Ali Galip Akıncı, Alper Türedi - Hamza, Ali Sürmeli - Orhan Koşaner, Sera Kutlubey, Hatice Aslan, Burak Tamdoğan                            

20-09-2023
Yorumlar