Aile dizisi yeni sezona merhaba diyor

Cihan (Nejat İşler ), Soykanlar’a savaş açarken Devin(Serenay Sarıkaya)’in görüştüğü Avukat Serap(Selin Şekerci) dengeleri alt üst edecek.

Aile dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim? Aile dizisinin Senaristi ve yönetmeni kim? Dizinin yeni bölümünde neler olacak? Dizi kaç bölüm olarak planlandı? Dizinin yapımcısı kim? Aile dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar…

Aile dizisi yeni sezona merhaba diyor

İlk bölümü derem sebebiyle ertelenip 7 Mart 2023 tarihinde ekranlarda izleyicisine marhaba diyen Show TV’nin Aile dizisi yeni sezon için geriye saymaya başladı. 3 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de izleyicileri ile buluşmaya hazırlanan diziye Selin Şekerci başta olmak üzere birçok yeni isim dahil oldu. Cihan (Nejat İşler ),  Soykanlar’a savaş açarken Devin(Serenay Sarıkaya)’in görüştüğü Avukat Serap(Selin Şekerci) dengeleri alt üst edecek. Yeni tanıtım filminde ilk kez boy gösteren Selin Şekerci’nin Aile dizisi için taze bir kan olması bekleniyor. 

Dizinin oyuncuları ve karakterleri

Kıvanç Tatlıtuğ - Aslan Soykan, Serenay Sarıkaya - Devin Akın, Nejat İşler - Cihan Soykan, Canan Ergüder - Leyla Soykan Sayıcı, Nur Sürer - Hülya Soykan,  Levent Ülgen - İbrahim Soykan, İpek Tenolcay - Neşe, Emel Göksu - Seher Soykan, Esma Yeşim Gül – Ezgi, Mert Denizmen - Tolga Sayıcı, Abdurrahman Yunusoğlu – Turgut, Ali Savaşçı - İskoç, Umutcan Ütebay - Ekrem (Eko), Yüsra Geyik - Yağmur Akın, Ozan Gözel - Ergun Akın, İpek Çiçek - Ceylan Soykan, Defne Piriçci - Zeynep, Leyla'nın kızı. Gonca Yakut , Ege Yordanlı – Can, Musa Uzunlar - İlyas Koruzade, Rüçhan Çalışkur - Kıymet Koruzade, Selin Şekerci - Serap Vural, Ayda Aksel – Nedret.

Devin ve Aslan’ın ilişkileri nasıl bir seyir izleyecek?

Senaryosu’nu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta oturuyor.  Çekimleri Urla’da devam eden dizinin 30 bölüm olarak çekilmesi düşünülüyor. Fakat dizinin izlenme oranları yüksek seyretmeye devam ederse Yargı dizisi örneğinde olduğu gibi devamının çekilmesi gündeme gelecek. Görüntü yönetmenliğini Selim Demiratar’ın yaptığı Aile dizisi,  Ay Yapım imzası taşıyor.İlk sezon sınavında büyük bir imtihana tabi tutulan aşklarının akıbetinin ne olacağı merakla beklenen Aslan ve Devin’in ilişkilerinin geleceği ne olacak? Herkeslerden uzak, sakin bir sahil kentine gitmeye karar vermişken bu kararından dönüp yeniden Aslan ile karşılaşıp meyadan okumaya karar veren Devin’in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

02-10-2023
Yorumlar