Evrim Alasya ve Barış Kılıç’tan Kızılcık Şerbeti’yle ilgili sürpriz açıklamalar

Hello dergisi Kızılcık Şerbeti dizisinin iki önemli karakteri Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile hem çekimlerde bulundu hem de röportaj yaptı.

Kızılcık Şerbeti hangi kanalda yayınlanıyor? Kızılcık Şerbeti dizisinin başına önceki sezon nasıl olaylar geldi? Dizi reyting raporlarında nasıl bir seyir izledi? Barş Kılıç’ın Kızılcık Şerbeti ile ilgili görüşleri nasıl? Dizi ile ilgili Evrim Alasya ne dedi? Kızılcık Şerbeti dizisi, Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde.İşte detaylar ...

Evrim Alasya ve Barış Kılıç’tan Kızılcık Şerbeti’yle ilgili sürpriz açıklamalar

Show TV’nin Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin iki yıldızı Barış Kılıç ve Evrim Alasya Kızılcık Şerbeti ile ilhili Hello dergisine birbirinden ilginç açıklamalarda bulundular. Önceki sezon RTÜK yasakları ile gündemden hiç düşmeyen ve rakiplerinin bile yayından kaldırılmasına isyanettikleri Kızılcık şerbeti dizisi Arap Atı gibi sonradan açıldı. İlk başlarda listeye girmesi bile büyük bir başarı olarak gözlenirken aynı akşam yayınlanan Yalı Çapkınının hemen ardında yerini almaya başladı. Daha sonraki haftalarda Yalı Çapkını ile başa baş mücadele eden Kızılcık Şerbeti bazen Yalı Çapkını’nı geçmeye başlayarak ismini zirveye yazdırmaya başladı. Bu sene yeni sezonda daha da iyi bir başlangıç yapan Kızılcık Şerbeti sezonu doğrudan zirvede açmayı başardı. Hello dergisi dizinin iki önemli karakteri Barış Kılıç ve Evrim Alasya ile hem çekimlerde bulundu hem de röportaj yaptı. 

Evrim Alaysa; Dizinin hikayesi bu coğrafyadan

Dizi ile ilgili olarak Evrim Alasya “Kızılcık Şerbeti’ndeki hikayenin ve hikayemizdeki her karakterin, bu coğrafyanın içinden herkese değmesi, izleyiciyi büyüleyen en önemli özelliklerden biri. Hikayenin kalitesi, oyuncuların kalitesi ve yönetmenin kalitesi. Bu üçü her zaman bir araya gelmez.” İfadelerini kullanırken yakışıklı oyuncu Barış Kılıç “Gerçekten tahminimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştı ‘Kızılcık Şerbeti’... Seyirci tarafından müthiş bir kucaklama oldu. Bence hikayenin gerçek olması, senaryonun özgünlüğü etkiliydi. Her kesimden insanları yüzleşmeye iten bir hikayesi var.” Şeklinde düşüncelerini ifade etti. Ayrıca Evrim alaysa kendisiyle alakalı olarak dengeli, deli ve renkli olmasının kendini en iyi yansıtan yönleri olduğunu belirtti.Barış Kılıç ise kendini en iyi tanımlayan ifadenin istikrar olduğunun altını çizdi.Her iki oyuncu da aşkta mantık aranmıyacağını aynı anda ifade ettiler.

06-10-2023
Yorumlar