Hastaneye kaldırıldı iddilarıne Nejat İşler’den jet yalanlama

Sosyal medya mesajında “İşimdeyim, gücümdeyim...” yazan Nejat İşler kendini merak eden takipçilerini de sevindirmiş oldu.

Nejat İşler şu an hangi filmin başrolünde yer alıyor?Zaferin Rengi filminde  Nejat İşler ile beraber okuma provasında yer alan diğer oyuncular kim?Zaferin Rengi fiminin yönetmen koltuğunda ki oturuyor? Hastalığıyla ilgili Bülent Cankut köşesinde ne yazdı? Nejat İşler hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ....

Hastaneye kaldırıldı iddilarıne Nejat İşler’den jet yalanlama

Hakkında alkol sebebiyle hastaneye kaldırıldı haberleri yapılan ünlü oyuncu Nejat İşler’den bu yazılanlara jet hızında bir cevap geldi. Abdullah Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturduğu Zaferin Rengi fim setinden kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü oyuncu kısa ve net bir cevap yazdı. Mesajında “İşimdeyim, gücümdeyim...” yazan Nejat İşler kendini merak eden takipçilerini de sevindirmiş oldu. Önceki günlerde Zaferin Rengi filminin okuma provaları için Nejat İşler’in yanı sıra oyuncu kadrosunda bulunan Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, ve Gonca Vuslateri bir araya geldi. Herhangi bir rahatsızlığının olmadığını bu şekilde duyuran İşler hakkında yazılanları da bir anlamda tekzip etti.

Gazeteci Bülent Cankut’un yazısı

Daha önce alkole bağlı septik şok nedeniyle ölümden dönen ünlü oyuncu Nejat İşler yine alkol yüzünden apar topar hastaneye kaldırıldı haberleri gündemde önemli bir yer zaptetti. Ünlü gazeteci Bülent Cankut Sabah Gazetesindeki köşesinde Nejat İşler’in hastalığı ile ilgili şunları yazdı;“2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle ölümle burun buruna gelen, 95 gün yoğun bakımda kalan, hatta ayak ve el parmak uçları kesilen oyuncu Nejat İşler, kendisini bu hale getiren alkolden bir türlü vazgeçmiyor. Alkol yüzünden defalarca hastanelik olan 51 yaşındaki oyuncunun yine aynı sorundan hastaneye kaldırıldığını öğrendim. İşler, pazartesi günü, neredeyse ikinci adresi haline gelen Nişantaşı'ndaki hastanede yine tedavi altına alınmış. Dün öğle saatlerine kadar da halen hastanede tedavisi devam ediyordu. Ne zaman taburcu olacağını öğrenemedim ama geçen sezon başlayan ve bu sezon da devam edecek olan dizisinin çekimlerine başlaması zor gibi görünüyor. Çünkü rol aldığı dizinin yeni sezon çekimleri 18 Eylül'de başlayacak. Daha önce bu kötü alışkanlığı yüzünden işinden olan, dizi ve film projelerinden çıkarılan Nejat İşler'in başına yine aynı işler gelmez umarım.”

15-09-2023
Yorumlar