İsmail Hacıoğlu;Cem Karaca şarkılarını kendim okudum

Sonra bir şekilde iş geldi.Allah’tan istedim. Sonra Cem Öget’le tanıştık, bir daha da zor ayrılırız gibi duruyor.Hiçbir şey olmasa bile bu işten hayatıma çok değerli insanlar kaldı

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde Cem Karaca’yı hangi ünlü isim canlandırıyor? Cem Karaca fiminin başrolünde yer alan İsmail Hacıoğlu filmdeki şarkılarla ilgili ne dedi? Cem Karaca’nın babasını kim oynadı?Filmin yönetmeni kim?Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi ile ilgili merak ettikleriniz yazımızda. İşte detaylar…

İsmail Hacıoğlu;Cem Karaca şarkılarını kendim okudum

Cem Karaca’nın gözyaşları filminin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu otururken Başrolde İsmail Hacıoğlu yeraldı.Cem Karaca’nın babasını ise ünlü müzisyen Fikret Kuşkan canlandırdı. Cem Karaca filmini çok istediğini belirten İsmail Hacıoğlu hemen menajeri Abdullah Bulut’u arayarak heyecanla “"Cem Karaca çekiliyormuş, bir şey yapmamız lazım" dediğini ifade etti. Ardından da "Baktılar ettiler ama başka isimlerle görüşülüyordu. Başka yönetmenle, başka yapımcılarla… Sonra bir şekilde iş geldi. Allah’tan istedim. Sonra Cem Öget’le tanıştık, bir daha da zor ayrılırız gibi duruyor. Hiçbir şey olmasa bile bu işten hayatıma çok değerli insanlar kaldı. Cem Öget, Yüksel Aksu, Yasemin Yalçın…”ifadelerini kullandı.

Makyajım hergün 3 saat sürdü

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu Cem Karaca’nın gözyaşları filmindeki şarkıları kendisinin okuması ile ilgili olarak şunları söyledi:"Yüksel (Aksu) abi ile oturduğumda 'Şarkıları ben okuyacağım değil mi abi?' dedim. 'Nasıl yani sen mi okuyacaksın?' dedi. 'En azından deneyelim' dedim. Önce bir bakın bakalım tadındaydı. Sonra Cem Öget’le tanıştım. Bana Cem Karaca şarkıları okuttu. Çalışınca oluyor galiba. Bu arada bu bize göre. Seyirci kararını verecek en sonunda. Tabii ki onlar konuşacak. En son olmuş ya da olmamış diyecek. Bizim şan dersi ve stüdyo süresiyle 300 saati geçmişiz. Film için dişler yapıldı, saçlar, sakallar yapıldı. 2,5-3 saat her gün makyajım sürdü. En çok o zorladı beni, son dönemlerde kilo vermiştim. Güzel denk geldi. 62 kiloda yakaladık birbirimizi."

Fikret Kuşkan İsmail Hacıoğlu’nu anlattı

Cem Karaca’nın babasını canlandıran Fikret Kuşkan; “Benim eşim de müzisyen… İsmail Hacıoğlu’dan Cem Karaca olur mu olmaz mı diye konuşurken eşim bir sene önce bir programda İsmail’in Cem Karaca okuduğunu gördü. Baktı, dinledi, sesini açtı ve yapar dedi. Çok iyi oldu. Tamamen giyinmiş, karşımda bütün vücut sistemi ve duruşu, kendine has özel konuşması… Çünkü oynadığı şey boru değil… Onun için şunu söyledin ‘ya ipe gider ya da ipten döner…” dedi.

13-11-2023
Yorumlar