Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Dizide Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Kerem Sipahioğlu’nun ailesinin yaşadığı lüks konak ve işyerleri gibi mekanlar İstanbul’da çekiliyor.

Kader Bağları dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor? Dizinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler hangileri? Dizinin yönetmeni ve senaristi kimdir? Kader Bağları dizisinin konusu nedir? Kader Bağları dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Kader Bağları dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’ın yer aldığı Fox TV’nin yeni sezon dizilerinden olan Kader Bağları dizisi şirin Egemizin sıcacık İzmir’inde ve turistik özellikleri ile ülkemizin gözbebeği Çeşme ilçasi’nde çekilecek. Özellikle de güzel Çeşme ilçemizin Ildır Mahalesi’nde çekilecek olan romantik duygusal tarzdaki Kader Bağları dizisi ilerleyen bölümlerde İstanbul’da çekimlere devam edecek. Dizide Serkan Çayoğlu’nun canlandırdığı Kerem Sipahioğlu’nun ailesinin yaşadığı lüks konak ve işyerleri gibi mekanlar İstanbul’da çekiliyor. Dizi ekibi İstanbıl’un farklı semtlerinde de çekim yapacak.

Dizi oyuncuları ve karakterleri

Yönetmen koltuğunda Benal Tairi’nin oturduğu dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Senaryosunu Sema Ali Erol’un kaleme aldığı dizide Ayça Ayşin Turan, Sevda karakterini, Serkan Çayoğlu ise Kerem rolüne hayat verecek. Serkan Çayoğlu ( Kerem Sipahioğlu ) ve Ayça Ayşin Turan ( Sevda Güneş )’ın yanı sıra dizide rol alan diğer oyuncular şu şekilde sıralanıyor; Alptekin Serdengeçti ( Vedat Sipahioğlu ), Sanem Babi ( Rana Hanoğlu ), Tolga İskit ( Selim Karagöz ), Arzu Gamze Kılınç ( Nüzhet Sipahioğlu ), Aslı İçözü, Nazlı Bulum ( Aliye Sipahioğlu ), Yusuf Akgün, Zeynep Köse ( Fevziye Sipahioğlu), Yusuf Akgün, Mehmet Aykaç, Betül Çobanoğlu ( Perihan Korkmaz ), Mehmet Aykaç ( Savaş Tanyürek)  ve Betül Çobanoğlu.

Kader Bağları dizisinin konusu

Sevda ile Kerem Karadağ’da karşılaştıkları bir günde hayatlarının akışlarını değiştirecek bir aşk yaşarlar ve bir sene sonra görüşmek üzere sözleşirler. Kerem, Osmanlı’dan gelen zengin ve soylu bir ailenin şehzade adayı genç bir oğludur. Sevda ise annesi ile balıkçılık yapan hayat dolu, şen şakrak bir kızdır. Kerem’in halası, babası, ve kız kardeşlerinin oluşturduğu aile düzeninde onun için çok büyük planlan yapılır. Sevda ise annesi ve küçük kardeşi ile yaşadığı sade hayatta zorluklarla mücadele eder. Tekrar buluşmaları zor gözükmektedir.

01-10-2023
Yorumlar