‘Mahsun J’ dizisinin Leyla’sı kim oldu?

Daha önce Ufo, Seksenler gibi dizilerle ismini duyuran güzel oyuncu Eda Akalın Mahsun J dizisinde Leyla karakterini canlandıracak.

Mahsun J dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Mahsun J dizisinin başrollerinde kim yer alıyor? Mahsun Karaca kimdir? Eda Akalın kimdir? Dizinin senaryosunu kim kaleme alıyor? Dizinin yönetmeni kim? Mahsun J dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar...

‘Mahsun J’ dizisinin Leyla’sı kim oldu?

Son olarak Şahsiyet dizisi ile ismini duyuran dijital platform kanlarlı arasında yerini sağlamlaştırma peşinde olan Gain yeni yapımlarından olan Mahsun J  dizisinin hazırlıkları son sürat devam ediyor. BKM Mutfağın imza attığı Mahsun J dizisinin başrolünü Mahsun Karaca üstleniyor.  Bir kuryenin tesadüfler sonucu başına gelen olayları esprili bir dille ele alan dizide Leyla karakterine hayat verecek isim belli oldu. Daha önce Ufo, Seksenler gibi dizilerle ismini duyuran güzel oyuncu Eda Akalın Mahsun J dizisinde Leyla karakterini canlandıracak. Projenin yönetmenliğini Ömer Sinir üstlenirken senaryoyu ise Öğünç Ersöz kaleme alıyor. Proje senaryosu hakkında genel kanaat aşırı komik bir dizi olacağı yönünde. Merakla beklenen dizinin ne zaman ekranlara geleceği de ayrı bir merak konusu.

Mahsun Karaca Kimdir?

Röportaj Adam olarak tanınan Mahsun Karaca 12 Ağustos 1990 Adana doğumludur. YouTuber olarak adını duyurduktan sonra 2022 yılında Star TV’de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosuna dahil oldu. Röportaj Adam youtube kanalının da sahibi olan genç oyuncu İllegal Hayatlar sinema filminin başrolünde Mahsun Başkan rolüne hayat verdi. Üniversite eğitimini Adana Çukurova Üniversitesi’nde tamamlayan ünlü youtuber ve oyuncu bekardır. 

Filmografisi

Televizyon

2022-2023           Çok Güzel Hareketler 2 Mahsun               Star TV

İnternet

2019      Hile        Mahsun               YouTube, Yakında           Mahsun J            Mahsun               GAİN

Sinema

2019      Enes Batur Gerçek Kahraman    Mahsun, 2023   İllegal Hayatlar  Mahsun Başkan

Eda Akalın kimdir?

18 Temmuz 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri tiyatro ile ilgilenen genç oyuncu lisede Fransızca topluluğu ile birlikte tiyatro ekibine dahil oldu. Carmen isimli tiyatro oyununda rol alan oyuncu üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tamamladı. En İyi Kadın Oyuncu ödülü de olan Akalın dil eğitimi için uzun süre yurtdışında bulundu. Yengeç burcu olan güzel oyuncu Keşke Hiç Büyümeseydik – İlkay- Dizi – 2018, Masallardan Geriye Kalan – İlkkay – Film – 2020, Seksenler – Suna – Dizi 2021/2022, UFO – Film – 2022 yapımlarında yer aldı.

 

11-11-2023
Yorumlar