“Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filmi 8 Aralıkta izleyici ile buluşuyor

Yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız’ın oturduğu filmde senaryosunu Sezgin Irmak, Ali Ayyıldız ve Lütfi Albayrak’tan oluşan bir ekip kaleme alıyor.

“Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filmi ne zaman gösterime giriyor? Filmin yönetmen koltuğunda kim oturuyor? “Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filminde başrolde kimler var? Filmde yer alan diğer oyuncular kim? Filmin sponsoru kim? “Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filmi ile merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde.İşte detaylar ...

“Murat Göğebakan:Kalbim Yaralı” filmi 8 Aralıkta izleyici ile buluşuyor

Ani vefatı ile ülkeyi hüzne uğratan Türk Müziği’nin güçlü ismi Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Müslüm Gürses, Neşet Ertaş, Bergen, Naim, Ayla, Hürkuş gibi biyografik film akımlarından sonra  ünlü şarkıcı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsü beyaz perdeye aktarılıyor. Ünlü oyuncu Burak Sevinç’in Murat Göğebakan’ın hayatını canlandırdığı filmin tanıtım filmi ve afişi yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız’ın oturduğu filmde senaryosunu Sezgin Irmak, Ali Ayyıldız ve Lütfi Albayrak’tan oluşan bir ekip kaleme alıyor. Sultanım, Vurgunum, Ben Sana Aşık Oldum şarkıları ile ülkenin sevdiği rockçıların başında gelen Murat Göğebakan’ın yer yer mutluluk, sevinç yer yer de hüzün, üzüntü ve umutsuzluklarla geçen hayatından kesitler sunuyor. 

Sponsor Kral FM

Kral FM’in sponsor olduğu Murat Göğebakan : Kalbim Yaralı filminin en dokunaklıi duygusal ve hüzünlü an “Kanseri yendim, ihaneti yenemedim”  sözlerinin ünlü sanatçının ağzından döküldüğü anlar. Murat Göğebakan’ı canlandıran başrol oyuncusu Burak Sevinç’e Tuvana Türkay ve Hande Soral eşlik ediyor. Filmde rol alan diğer önemli isimler Necmi Yapıcı, Levent Tülek, Merve Kansu, Durukan Çelikkaya, Faruk Pakiş ve Güney Kılınç. 8 Aralık tarihinde izleyicileri ile buluşacak olan Murat Göğebakan : Kalbim Yaralı filminde ünlü şarkıcının her türlü yokluklara, yoksulluklara, zorluklara rağmen ayakta kalma, hayata tutunma mücadelesi anlatılıyor. Nice zorluklardan sonra Türkiye’nin o zaman en meşhur müzik kanalında klip yayınlanır yayınlanmaz birdenbire patlayan Murat Göğebakan bu kadar meşhur olmasına rağmen hala maddi olarak zor durumdadır. Aynı gece defalarca çalınan Göğebakan’ın şarkısı adeta ülkenin belleğine kazındı. Birdenbire meşhur olan Göğebakan ülkenin en meşhur isimlerinden biri olunca hayatı değişti ama ardından gelen büyük üzüntüler şarkıcıyı adeta kahretti. Önce kanser olması ve hastalığının tekrar tekrar nüksetmesi.Çok büyük mücadeleler sonrası tam hastalığı yenmişken eşini ihaneti adeta Göğebakan’ın kolunu kanadını kırdı. Bütün bunları kaldıramaayn ünlü sanatçı genç yaşında bu dünyaya veda etti.

14-11-2023
Yorumlar