Oyuncu Merve Kayaalp hayatına son verdi

İhbarın ardından olay yerine acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucunda oyuncu Merve Kayaalp’in silah ile kendini başından vurduğubelirlendi.

Merve Kayaalp hangi yapımlarda rol aldı? Merve Kayaalp oyunculuk eğitimini hangi üniversite ve tiyatrolarda aldı? Merve Kayaalp nerede oturuyordu? İntihar olayı nasıl gerçekleşti? İntihar olayının gerçekleştiği silah kime ait? Merve Kayaalp’e ait merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

Oyuncu Merve Kayaalp hayatına son verdi

Muğla’nın Dalaman ilçesinde hayatını sürdüren sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp babasına ait ruhsatlı silah ile intihar ederek hayatına son verdi. Muğla İli Dalaman ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan bir apartman dairesinin ikinci katında ailesi ile birlikte oturan Merve Kayaalp’in evlerinin balkonundan silah sesi duyuldu. Bu durumu fark eden komşuları ve çevre sakinleri hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdiler. İhbarın ardından olay yerine hemen polis ekipleri ve acil sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucunda sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp’in babasına ait ruhsatlı silahı ile kendini başından vurarak hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekibinin ayrıntılı çalışmaları sonrasında 36 yaşında olan Merve Kayaalp’in cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na otopsi için gönderildiği öğrenildi. Biz de genç yaşında hayatını sonlandıran Merve Kayaalp’e Allahtan rahmet geride kalan başta ailesi olmak üzere tüm sanat camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Merve Kayaalp ile oynayan rol arkadaşları ve kendini tanıyanlar şok içinde ve hala bu intiharın neden olabileceğini bilemediklerini belirttiler.

 

Merve Kayaalp kimdir? 

36 yaşında olan Merve Kayaalp hayatını Muğla Dalaman’da sürdürmekte idi. Oyunculuk alanında eğitimini Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nde aldı. Daha sonra 1,5 yılı aşkın İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalıştıktan sonra özel tiyatro olan alternatif tiyatrolara geçti. Alternatif tiyatro dünyasının önde gelen isimlerinden Versus Tiyatrı ve Tiyatro Ritm’de bir çok oyunda sahne aldı. Ekran deneyimine reklam filmleri ile başlayan Kayaalp Vodafone ve Madam Coco gibi bilinen markaların reklam filmlerinde oynadı. Bu reklamlar onun geniş ktleler tarafından tanınıp sevilmesini sağladı. Daha sonra dizilerde rol alan Merve Kayaalp Sakarya – Fırat, Savaşçı, Elif, Şeref Meselesi, Küçük Kıyamet, Düşler ve Umutlar gibi pek çok önemli yapımda rol aldı.

19-09-2023
Yorumlar