Perihan Savaş; “Yeni nesil Dilek Taşı’nı izlemeli”

Perihan Savaş;Dilek Taşı çok özel bir dizi ve bunun için de çok özen göstermek gerekiyor.1980’leri merak edenlerin özellikle yeni neslin mutlaka izlemesi gerekiyor diye düşünüyorum

Dilek Taşı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? Dilek Taşı dizisinde Macide karakterini kim canlandırıyor? Dilek Taşı hangi döneme ışık tutuyor? Ünlü oyuncu Macide karakterini kime benzetiyor? Dilek Taşı dizisi ile merak ettikleriniz yazımızda...

Perihan Savaş; “Yeni nesil Dilek Taşı’nı izlemeli”

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Dilek Taşı dizisinin Macidesi Perihan Savaş çok samimi açıklamalarda bulundu. Bir dönemin röntgeni çeken Dilek Taşı dizisinin başarılı oyuncularından ve Macide karakterine hayat veren usta oyuncu Perihan Savaş Dilek Taşı dizisi ile ilgili olarak : “1980 dönemini anlatmak bunu yaparken de her şeye dikkat etmek gerçekten çok enteresan... Dilek Taşı çok özel bir dizi ve bunun için de çok özen göstermek gerekiyor. 1980’leri merak edenlerin özellikle yeni neslin mutlaka izlemesi gerekiyor diye düşünüyorum. O dönem Türkiye nasılmış, neler olmuş neler yaşanmış.” İfadelerini kullandı.

Macide anneme benziyor

Kendi annesi ile Macide karakterini özdeşleştiren ünlü oyuncu Perihan Savaş bu konu ile ilgili olarak “Benim annem de Macide gibi despot bir kadındı. Macide de öyle, hep aileyi idare eden, sevgisini fazla göstermeyen, sadece evin içindeki durumları halleden evin dışında da aynı halini devam ettiren bir kadın.” Şeklinde konuştu.

İbrahim Tatlıses’i Allah affetsin

Daha önce İbrahim Tatlıses ve merhum eşi Yılmaz Zafer hakkında konuştukları ile gündemin göbeğine oturan Perihan Savaş ünlü türkücü hakkında: "Hiçbir şey ifade etmiyor benim için artık. Ben kimsenin paçasına tutunup eteğine tutunup bir yere gelmedim ben Perihan Savaş'tım” diyerek tüm dikkatleri üstüne çekmişti. Hamileyken aldatılmanın acısını yaşadığını belirten ünlü oyuncu : “İhaneti öğrendiğimde çocuğumu düşürüyordum. Üzüntüden 15 gün hastanede yattım.4 aylıktı kızım kaybediyordum kızımı ben” diyen Savaş gördüğü şiddet hakkında da “Vururdu hep vururdu. Sadece bana değil herkese vururdu. Onu Allah affetsin. Artık benim için herhangi birisinden farkı yok” dedi.

Yılmaz Zafer adam gibi adamdı

Merhum eşi ünlü oyuncu Yılmaz Zafer hakkında ise ; "Hayatıma giren ‘Adam gibi adam' yalnızca Yılmaz Zafer'di. Ben ondan kocalığı, ağabeyliği, babalığı her şeyi gördüm. Ona bakabilmek için 4 işte birden çalıştım. Keşke daha fazla yaşasaydı başımın üstünde yeri vardı başımın tacıydı. Ne yapar ne eder yine bakardım ben ona" dedi.

21-09-2023
Yorumlar