Şahane Hayatım dizisinden yeni tanıtım filmi geldi

Tanıtımda yer alan “bazen bir kzın bir şeyler yapması gerekir”, “herkes sana haydut diyorsa belki de haydut olman gerekiyordur” cümleleri diziye dair bir şeyler söylüyor bizlere...

Şahane Hayatım hangi kanalda izleyici ile bir araya gelecek? Şahane Hayatım dizisi oyuncu kadrosunda bulunan isimler kimler? Dizide rol alan oyuncular hangi karakterleri canlandırıyor? Dizinin senaryosunu kim kaleme alıyor? Dizinin yeni yayınlanan tanıtım filminde neler var? Şahane Hayatım dizisi ne zaman ekranlarda izleyici ile buluşacak? Şahane Hayatım dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Şahane Hayatım dizisinden yeni tanıtım filmi geldi

Fox TV’nin yeni sezonda merakla beklenen dizilerinden Şahane Hayatım dizisinden yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Önceki günlerde yeni çıkan afişi ile sosyal medyada oldukça konuşulan Şahane Hayatım  tanıtım filmleri ile de oldukça konuşuluyor. Başrollerinde Onur Tuna ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı dizi Ay Yapım imzası taşıyor.

 Şahane Hayatım oyuncuları ve karakterleri

Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığıFox TV’nin yeni sezon yapımlarından  Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor ; “Hilal Altınbilek ( Şebnem ), Onur Tuna ( Mesut ), Serkan Keskin (Niyazi ), Yiğit Özşener ( Onur ), Sumru Yavrucuk (Aysel ), Nesrin Cavadzade ( Melisa ), Gökçe Eyüboğlu, Erman Cihan, Gürhan Altundaşar (Yılmaz). Dizi kadrosuna katılanlardan biri olan Gürhan Altundaşar ilk olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ile tanındı. Buradaki başarılı performansı ile göz dolduran genç oyuncu daha sonra Güldür Güldür Show ekibine dahil oldu. Burada da büyük ilgi gören oyuncu şimdi de Şahane Hayatım dizisinde Onur Tuna’nın canlandırdığı Mesut’un emniyetteki mesai arkadaşı Yılmaz karakterine can verecek.

Tanıtımda neler var

Çok yakın bir zamanda Fox TV ekranlarında izleyicisi ile bir araya gelecek olan Şahane Hayatım dizisinde hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için gece gündüz çalışmış, , bu uğurda elinden geleni yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşar iken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini izleyeceğiz. Yeni yayınlanan tanıtım filminde Şebnem’in dünden bugüne değişimine tanık oluyoruz. Tanıtımda yer alan “bazen bir kzın bir şeyler yapması gerekir” ve “ herkes sana haydut diyorsa belki de haydut olman gerekiyordur” mottoları diziye ve dizinin öyküsüne dair bir şeyler söylüyor izleyenlere.

07-10-2023
Yorumlar