Şevket Çoruh’un yeni projesi belli oldu

Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde lise yıllarında anne olan bir genç kızın hikayesi anlatılacak.

Şevket Çoruh en son hangi yapımda yer aldı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizsine dönmesi beklenirken hangi dizi ile anlaştı? Ünlü oyuncunun daha önce rol aldığı diziler hangileri? Korkma Ben Yanındayım hangi kanalda yayınlanacak? Korkma Ben yanındayım dizisinin yapımı kime ait? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? Korkma Ben Yanındayım dizisi ve Şevket Çoruh hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda...

Şevket Çoruh’un yeni projesi belli oldu

Yeni sezona hızlı başlayan ülkemizin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar dizisine dönmesi beklenen Şevket Çoruh başka bir proje ile el sıkıştır. Ünlü oyuncu Fox TV için çekilen Korkma Ben Yanındayım dizisi ile el sıkıştı. Pek çok yapım şirketinden teklif alan ünlü tiyatrocu ve oyuncu Şevket Çoruh  en son Tetikçinin Oğlu dizisinde başrolleri Timuçin Esen ile paylaştı. Med Yapım, Most Yapım, D Media başta olmak üzere kendine gelen birçok proje tekliflerinden Med Yapım projesi olan Korkma Ben Yanındayım dizisi için anlaştı. Başarılı oyuncu yönetmen koltuğunda Fikter Reyhan’ın oturduğu dizide Nihat rolüne hayat verecek. Gökçe Güneş Doğruöz’ün canlandıracağı İnci karakterinin babası rolünü oynayacak olan ünlü oyuncunun nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu. 

Didem Balçın, Aylin karakterinde

Senaryosunu Erkan Birgören’in kaleme aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde lise yıllarında anne olan bir genç kızın hikayesi anlatılacak. Dizide İnci rolünü Gökçe Güne Doğruöz canlandırırken  Aylin karakterini ise güzel oyuncu Didem Balçın canlandıracak. Ekim ayı içinde sete çıkacak olan dizi kasım ayında ise izleyicileri ile bir araya gelecek. İnci’nin babası Nihat karakterine hayat verevek olan Şevket Çoruh daha önce Didem Balçın ile Çakallarla Dans Filmi’nde beraber rol almışlardı. 

Şevket Çoruh’un(1973-   ) oynadığı diziler

1996      Köşe Kapmaca, 1997-1998           Çiçek Taksi          Çamur Şevket, 1998       Affet Bizi Hocam              Bekir, 1999 Yılan Hikâyesi               Yaşar, Sevda Kondu       Rıza, 2000            Ruhsar  Haber spikeri, 2002         Azad      Zübeyir                , 2003-2004 Sultan Makamı Sultan, 2005       Canın Sağolsun Tayfun, Savcının Karısı   Ünal, 2006          Gönül   Kudret, 2006-2022 Arka Sokaklar Mesut Güneri Başrol oyuncusu, 2007  Komedi Dükkanı              Kendisi Konuk oyuncu, 2008 Anında Görüntü Show                Kendisi, Hakimiyet          Lider      Başrol oyuncusu, 2010  Akasya Durağı   Kendisi Konuk oyuncu, Umut Yolcuları  Mesut Güneri, 2012      İşler Güçler        Taksici, 2018       İkizler Memo-Can           Mesut Güneri, 2021 N Kuşağı    Kendisi, 2022     Sıcak Kafa       Anton Kadir Tarakçı        Başrol oyuncusu, 2023  Tetikçinin Oğlu İskender Karayurt, Yakında         Korkma Ben Yanındayım        Nihat

05-10-2023
Yorumlar