Teşkilat dizisi yeni sezonu Mostar’dan açıyor

Özel izinlerle çekim yapılan Bosna – Hersek’in sembollerinden Mostar Köprüsü ile Blagaj Tekkesi’nde gerçekleştirilen çekimlerde başrol oyuncusu Murat Yıldırım da yer aldı.

Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler kimlerden oluşuyor ? Teşkilat dizisinin yeni sezon konusu nedir? Teşkilat dizisinin yeni sezon bölümleri nerede çekiliyor? Teşkilat dizinsin yayınlandığı kanal hangisi? Dizi ilk olarak hangi tarihte ekranlara merhaba dedi? Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım’da Mostar çekimlerine katıldı mı? Teşkilat dizisi hakkında merak ettiklerinişz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar ...

Teşkilat dizisi yeni sezonu Mostar’dan açıyor

Üç sezondur TRT 1 ekranlarında fırtına gibi esen Teşkilat dizisinin yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. Yeni sezon hazırlıkları için kardeş ülkemiz Bosna Hersek’in Mostar şehrinde çekimlere başlayan teknik ekibin ve oyuncuların heyecanı dikkatlerden kaçmadı.  Dizinin başrol oyuncusu olan ünlü oyuncu Murat Yıldırım’ın da katıldığı çekimlerde Teşkilat’ın isimsiz kahramanlarının başında gelen Ömer’in Mostar’da yeni bir arayış içerisinde olduğu ve önemli görevler üstlendiği konu ediniliyor. Özel izinlerle çekim yapılan Bosna – Hersek’in sembollerinden Mostar Köprüsü ile Blagaj Tekkesi’nde gerçekleştirilen çekimlerde başrol oyuncusu Murat Yıldırım da yer aldı. 

 

Yeni sezon konusu

4. sezonuna hızlı bir giriş yapmak isteyen reyting rekortmeni Teşkilat dizisinin yeni sezon konusu şu şekilde: “Ömer, Teşkilat’ta öncek sezon yaşadığı üzücü ve travmatik operasyon sonrası kendini Bosna Hersek’in tarihi ve doğal güzellikleriyle meşhur şehri Mostar’da bulur. Yeni arayışlar içinde bulunan Ömer yeni yolculuğunda hiç tahmin edemeyeceği görevler üstlenirken yine birbirinden önemli kararlara imza atacak olmanın heyecanı içindedir. 

Teşkilat dizisi oyuncuları ve karakterleri

İlk bölümü 7 Mart 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde sıralanıyor; “Zehra Balaban - Deniz Baysal Yurtcu, Ceren - Ezgi Eyüboğlu, Hulki - Nihat Altınkaya, David Hartley - Levent Can, Hakkı Dayı - Tuncer Salman, Gürcan - Ahmet Uğur Say, Serdar Kılıçaslan - Çağlar Ertuğrul, Zayed Fadi - Mehmet Usta, Macide - Hilal Anay, Pınar Gümüş - Ezgi Şenler, Adem Seyhan - Yavuz Bingöl, Uzay Çelenkli - Serdar Yeğin, Mete - Mesut Akusta, Ömer - Murat Yıldırım, Amir - Oğuzhan Kayra Koç”.

28-09-2023
Yorumlar