Yalı Çapkını dizisine taze kan

Yalı Çapkını dizisine usta oyuncu Hülya Duyar’ın canlandırdığu yalının emektar aşçısı Şefika’nın kızı Ayşen rolüne hayat vermek üzere Gülen Gedikoğlu dahil oluyor.

Yalı Çapkını dizisine yeni dahil olan genç oyuncu Gülen Gedikoğlu kimdir? Yalı Çapkını dizisin son bölümünde ne oldu? Genç oyuncu dizide hangi karaktere hayat verecek? Dizinin yeni bölümü ne zaman ekranlarda olacak? Yalı Çapkını dizisi ve Gülen Gedikoğlu ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar....

Yalı Çapkını dizisine taze kan

Önceki sezona göre göreceli olarak izlenme oranlarında düşüş gösteren geçen yılın rekortmen dizis Yalı Çapkını son zamanlarda oyuncu kadrosuna yeni isimlerin dahil olması ile gündem oldu. Yeni katılan oyuncuların diziye katkıları ne olur bilemeyiz ama bu defer de diziye usta oyuncu Hülya Duyar’ın canlandırdığu yalının emektar aşçısı Şefika’nın kızı Ayşen rolüne hayat vermek üzere Gülen Gedikoğlu dahil oluyor. Üniversite okumak üzere yalıya annesinin yanına gelen Ayşen’in gelişiyle yalıda yeni bir hareketlilik ve canlılık yaşanacak. 

 

Yalı Çapkını son bölümde ne oldu?

Sultan’ın anlattıkları üzerine şaşkına dönen Seyran Ferit ile yüzleşir. Zihni allak bullak olan Seyran’a Ferit tüm gerçekleri açıkça anlatır. Bu arada kızı Suna’nın Kaya ile öpüşmesini gören Kazım küplere biner. Bunun acısını ikisinden birden çıkarır. Eve döndüklerinde bu olayı öğrenen Seyran ve Ferit olan bitenin bu kadar hızlı olmasından dolayı adeta başları dönmüş durumdadırlar. Kaya ise Suna ile evlenmek istediğini söyler. Ferit Suna’ya kızarken Seyran ise İfakat’ı suçlar. Durumu Abidin’e bizzat kendisi anlatmak isteyen Ferit onu dışarı çıkarır fakat o gece ummadığı bir tanıdığı ile karşılaşır. Pelin ile annesi Zerrin Şehmuz’un evine giderler ve kafalarındaki planı uygulamaya koyarlar. Diğer yandan Nükhet, Sultan ile arkadan çevirdiği işleri iyice ilerletip İfakat’ı köşeye şıkıştırır. Fakat karşılarına hesaplarında olmayan bir durum ortaya çıkar.Yeni bölümü 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 20.00’de yayınlanacak diziyi takipçleri merakla bekliyor.

Gülen Gedikoğlu kimdir?

Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan genç oyuncu Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde canlandırdığı Hale karakteri ile hafızlara kazındı. İlk önce tiyatro sahnelerinde rol alan genç oyuncu daha sonra televizyon dizilerinde boy gösterdi. Bekar olan  Gülen Gedikoğlu’nun herhangi bir ilişkisi de bulunmamaktadır. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan güzel oyuncu @gulen_gedikoglu instagram hesabından takipçilerinin sorularını cevaplamaktadır. 

10-11-2023
Yorumlar