Zirvede “Gönül Dağı” rüzgarı esiyor

Bozkırda Bir Anadolu mottosu ile ilk olarak 17 Ekim 2020 tarihinde ekran yolculuğu başlayan Gönül Dağı dizisi sıcak hikayesi ile izleyicileri kendine bağlamayı başarıyor.

Gönül Dağı dizisi yeni sezonda ne zaman yayınlanmaya başladı? Gönül Dağı dizisi ilk olarak ne zaman izleyicilere merhaba dedi? Gönül Dağı dizisi hangi yazarın eserinden esinlendi? Dizinin yönetmeni ve senaristi kim? Yeni sezonun ilk iki bölümünde dizi listelere girebildi mi? Dizinin oyuncuları ve karakterleri kim? Gönül Dağı dizisi hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar...

Zirvede “Gönül Dağı” rüzgarı esiyor

Gönül Dağı dizisi yeni sezona fırtına gibi girdi. Yeni sezonun ilk bölümünün yayınlandığı Cumartesi akşamı tüm gruplarda zirveye oturan Gönül Dağı dizisi 16 Eylül tarihinde yayınlanan 105. Bölümü ile tüm gruplarda yine zirveyi kimselere bırakmadı. Bozkırda Bir Anadolu mottosu ile ilk olarak 17 Ekim 2020 tarihinde ekran yolculuğu başlayan Gönül Dağı dizisi sıcak hikayesi ile izleyicileri kendine bağlamayı başarıyor. 

Dizi Sivrihisar’da çekiliyor

Çekimleri Eskişehir ili Sivrihisar ilçesinde gerçekleştirilen dizi ünlü yazar Mustafa Çiftçi’nin bozkır hikayelerinden esinlenerek ekranlara uyarlanmıştır. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in yaptığı Gönül Dağı dizisinin yönetmenliğini Yahya Samancı üstleniyor. Dizide geçen Gedelli Köyü gerçekte Niğde ilinin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür. 

Ekibin uyumu gözlerden kaçmıyor

Önceki yıllarda gösterdiği izlenme oranları ile yayıncısının ve yapımcısının yüzünü güldüren Gönül Dağı dizisi bu sene yeni sezonda yayınlanan iki bölümde de izlenme oranları ile zirvedeki yerini korudu. Yıllardan beri bir arada uyumlu bir şekilde çalışan oyuncular ve dizi ekibinin heyecan ve mutlulukları gözlerden kaçmıyor. 

Gönül Dağı dizisinin karakterleri ve oyuncuları

Senaryosunu Emel Çokçalışkan’ın kaleme aldığı dizinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şu şekilde; Selma Çiçek-Melis Sevinç, Veysel Kaya-Semih Ertürk,Zahide Kaya Arslan-Ecem Özkaya, Asuman-Hazal Çağlar, Taner-Berk Atan,Ramazan-Cihat Süvarioğlu,Keriman-Çiğdem Aygün,Dilek-Gülsim Ali, Elif-Zümre Meğreli, Cemile Kaya-Nazlı Pınar Kaya, Günşıl Kaya-Gülhan Tekin, Gülsüm Öğretmen-Ulviye Karaca, Dişçi Musa-Nuri Gökaşan, Muammer-Ali Düşenkalkar, Selami Ferses-Eser Eyüboğlu, Fadime-Cemre Melis Çınar, Münir Başkan-Ege Aydan, Behçet-Cemil Şahin, Ramazan Kaya-Cihat Süvarioğlu, Dolmuşçu Sefer-Ferdi Sancar, Mezarcı İlyas-Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Fikret-Ruhi Sarı, Aziz-Ramiz Mullamusa, Güneş Toplayan Adam-Sait Seçkin, Döndü Kaya-Feyza Işık,Rıfat-Hüseyin Sevimli, Zeynep-Güliz Aybey, Erkan-Ali Ergun Kuyucu, Serdar-Utku Ateş, Producer-Ferhat Eşsiz, Halime Kaya-Şebnem Dilligil, Hüseyin Kaya-Erdal Cindoruk, Yaşar-Faruk Karagül

17-09-2023
Yorumlar